Tilbake til bedrifter
Logo Skatteetaten

Skatteetaten

15.09.2020

• Med over 1.000.000 utviklingstimer årlig er Skatteetaten en av landets største arbeidsgiver innen programvareutvikling. • Vi er over 850 mennesker som jobber med nyutvikling, videreutvikling og drift av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. • Vår IT-portefølje er en av Norges største med sterk vekst i tjeneste og transaksjonsmengder, fylt med samfunnskritiske og faglig utfordrende IT- prosjekter

IT skal sikre at etaten har en velfungerende IT-portefølje som understøtter etatens leveranseevne på samfunnsoppdraget på kort og lang sikt.

Vårt DNA Vi har i mange år vært helt i front med nye teknologiske løsninger. Dette får vi til gjennom å dyrke ulikheter i teamene som lager løsningene – det er kraften i meningsutvekslinger som driver frem gode løsninger. Derfor organiserer vi oss i tverrfaglige, autonome team, som eier løsningene fra A til Å. Da får vi godt eierskap og ansvarsfølelse, vi knytter sterke relasjoner innad og hjelper hverandre med raushet og stolthet!

Vi er alltid på jakt etter personer som har lyst til å bruke kompetansen sin til å endre et lite stykke Norge og virkelig kunne gjøre forskjell for både seg selv og andre. Sammen med mange gode, tøffe, hyggelige og flinke kollegaer kan man være med å bringe oss fremover i de kuleste prosjektene og den mest fremoverlente og innovative IT-gruppa man kan tenke seg!

Vi rekrutterer både tech-graduates (traineeprogram), nyutdannede og studenter til sommerjobb hos oss!